Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Кристаген 60 капсули

 Кристаген 60 капсули
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 127.50лв.
Наличност: В наличност
Модел: Кристаген 60
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

60 капсули по 0.2 г


Кристаген се препоръчва при:
• след прекарани заболявания
• имунодефицит, различни хронични интоксикации
• рехабилитация след инфаркт и инсулт, както и след операции
• цистит, пиелонефрит, простатит, аднексити
• вирусни инфекции на дихателните пътища, болки в гърлото,
бронхит, ушни инфекции, синузит, пневмония, общи инфекции
• след екстремални натоварвания и стрес
• системни заболявания на съединителната тъкан
• автоимунни заболявания с различен произход
• профилактика при онкологични заболявания

 

Имунитетът е защитна реакция на организма срещу бактерии, токсини, вируси, паразити, ракови клетки. Той може да бъде намален вследствие на въздействието на редица неблагоприятни фактори – изгаряния, хипотермия, кръвозагуба, глад, прекарани заболявания, хроничен стрес. В тези случаи организмът става по-податлив към инфекции, забавят се оздравителните процеси, увеличава се рискът от развитието на ракови заболявания. Нормалното функциониране на имунната система осигурява високо ниво на антистресова, противоинфекциозна и противоракова защита на организма. За балансиране на имунната система и предотвратяване на нарушението на хормоногенезата при различни заболявания е разработен биорегулатор на имунната система – ”Кристаген”.
Кристаген” е пептиден комплекс, съдържащ аминокиселини, допринасящи за нормализирането на функциите на имунната система. При клиничните изследвания е установена ефективността на ”Кристаген” в цялостната профилактика и лечение на пациенти с нарушена функция на имунната система след прекарани инфекциозни заболявания, лъчева и химиотерапия, психоемоционален стрес, въздействие на неблагоприятни за организма фактори (включително екологични, климатични, геопатогенни фактори, йонизиращи лъчения), а също за поддържане на функциите на имунната система при хора в старческа възраст.
Експерименталните изследвания на биологичните свойства на ”Кристаген” са показали, че при прилагането му се подобряват не само отделните показатели на клетъчната и тъканната хомеостаза в имунните клетки, но се нормализират функциите на имунната система като цяло. Провеждането на курс с ”Кристаген” позволява подобрение на общото състояние и преди всичко намаляване на тежестта на астеничния синдром, който е характерен за вторичния имунодефицит. При болни с гнойно възпалителни усложнения след хирургична намеса е установено достоверно повишаване на активността на тъканните ензими, както е видно от ускорената епителизация на рани. При пациенти с последици от лъчева и химиотерапия, докато приемат ”Кристаген”, се наблюдава ускорено нормализиране на имунните показатели на периферната кръв, подобрение на общото състояние и намаляване на честотата на инфекциозните усложнения.

Състав: пептиден комплекс АС-6 (пролин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза Е460, захарно
цвекло.

Начин на употреба. За лица над 18 г. – по 1–2 капсули 1–2 пъти дневно по време на хранене.  Продължителност на приемане – 10–30 дни.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.