Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Хонлутен 60 капсули

 Хонлутен 60 капсули
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 127.50лв.
Наличност: В наличност
Модел: Хонлутен 60
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

60 капсули по 0.2 г


Хонлутен се препоръчва за следното:

• хроничен бронхит
• хронична дихателна недостатъчност
• хронична кардиопулмонална недостатъчност
• респираторен дистрес синдром
• белодробна туберкулоза в ремисия
• изгаряния на горните дихателни пътища
• токсичните белодробни лезии, включително отравяне с въглероден окис
• енфизема на белия дроб
• бронхиална астма
• алергия на дихателните пътища

Заболяванията на белите дробове допринасят за развитието на патологични процеси, довеждащи до намаляване на кислорода в кръвта. Това води до намаляване на обема на дробовете и до развитие на дихателна недостатъчност, водеща до инвалидност и снижаваща значително качеството на живот. За нормализиране и коригиране на измененията в дробовете, възникнали в резултат на различни заболявания, е разработен биорегулатор на дихателните органиХонлутен.
Хонлутен представлява пептиден комплекс, съдържащ аминокиселини, допринасящи за нормализиране на клетъчните функции на белите дробове и бронхиалната лигавица.
При клинични проучвания е установена ефективността на Хонлутен в цялостната превенция и лечение на пациенти с нарушени функции на белите дробове и бронхите при остри и хронични заболявания на дихателните органи с инфекциозен и неинфекциозен произход, както и за поддържане на функциите на дихателните органи при хора в напреднала възраст.
Установено е, че прилагането на курс на лечение с Хонлутен в допълнение към конвенционалната терапия при болни с дихателна недостатъчност и белодробна болест спомага за подобряване на състоянието, намалява честотата на пристъпите на кашлицата и задушаването, намалява количеството на отделените храчки, повишава физическата активност. Отбелязана е положителна динамика при намаляването на хриповете, отхрачването, което отразява общата низходяща тенденция на намаляване на възпалителните симптоми на заболяването. Приложението на Хонлутен при спортистите от най-високите категории в процеса на подготовка за състезание е позволило да се повишат показателите за аеробна мощност и кислороден пулс, също така да се увеличи и дихателният резерв. Това е довело не само до повишаване на физическата работоспособност в сравнение с изходното ниво, но я е запазило до края на спортния сезон.
Проучванията показват, че Хонлутен притежава способността да стимулира функционалната активност на основните клетъчни елементи на белодробната тъкан, намалява нивото на спонтанната клетъчна смърт. По този начин препаратът има трофично и стабилизиращо действие върху белодробната тъкан и бронхите, подобрявайки техните функции.

 

Състав: пептиден комплекс АС-7, (глицин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза Е460, захарно цвекло, лактоза, нишесте, твин 80 (полисорбат).

Начин на употреба. За лица над 18 г. – по 1–2 капсули 1–2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 10–30 дни.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.