Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Ревиплант 200 мл

Ревиплант 200 мл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 76.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Ревиплант 200 мл
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Един от основните методи за лечение на онкологични заболявания е химио- и лъчетерапията, която се извършва чрез използването на препарати, съдържащи токсични съединения, и радиоактивното облъчване с цел унищожаване на раковите клетки и предотвратяване на по-нататъшното им делене. Въпреки това, предвид неспособността на химиопрепаратите да оказват целенасочено действие в процеса на лечение, страдат не само увредените, но и здравите клетки, което води до странични ефекти, значително утежняващи състоянието на пациента. Освен това свързаните с химиотерапията усложнения могат сами по себе си да представляват опасност за живота на изтощените болни, което значително ограничава възможностите и намалява ефективността на лечебните процедури. Важна задача на съвременната медицина е разработката на средства и препарати, способни да предпазват здравите клетки и тъканите на организма от въздействието върху тях на увреждащи ги фактори (химиопрепарати и лъчева терапия) и да повишават ефективността и поносимостта към лечението. Едно такова средство е Ревиплант®.

Начин на употреба.
За възрастни и деца над 18 г. – по 1 супена – 1 чаена лъжичка (5,25 грама) 1–2 пъти дневно по време на хранене.
Продължителност на приемане – 20 дни.

Състав: вода, фруктоза, концентрат на сок от шипка, аминокиселини: валин, аргинин, таурин, левцин, изолевцин; екстракти от: артишок, шипка, репей, левзея, чага; лимонена киселина, натриев бензоат, калиев сорбат.
 


РЕВИПЛАНТЪТ е комплексен препарат, който има детоксикиращи, антиоксидантни, хепатопротекторни и радиопротекторни свойства. Той предпазва здравите клетки, които не са въвлечени в разрастването на тумора, от цитотоксичното въздействие на ДНК свързващите химиотерапевтични препарати (алкилиращи, митомицин С, препарати Pt), като намалява вероятността от възникване на хемато-, нефро-, невро- и ототоксични реакции, наблюдавани при провеждането на химиотерапия, което позволява значително да се подобри поносимостта към лечебните процедури и да се повиши тяхната ефективност. На фона на провежданата лъчетерапия препаратът проявява хепатопротекторни свойства.

Ефективността на препарата РЕВИПЛАНТ се определят от свойствата на включените в състава му аминокиселини: левцин, валин, аргинин, изолевцин и таурин, които осигуряват активирането на окислително-възстановителните процеси в черния дроб, стабилизирането на мембраните на хепатоцитите, нормализирането на функциите на митохондриите, формирането на пул от свободни аминокиселини и техните производни, както и синтезирането на белтъчини в черния дроб. Комплексът от аминокиселини има стимулиращо действие върху организма, увеличава поносимостта към лекарства, подпомага възстановяването след въздействието на радиация и токсични вещества. Освен това аминокиселините са изходно вещество за синтезирането на белтъчини и ендогенни биорегулатори, което позволява да се възстанови обмяната на веществата, нарушена при стреса на организма от лечението.

Едно от най-честите последствия от химиотерапията е развиването на имунна недостатъчност. Значителното отслабване на функциите на имунната система лишава организма от способността да се бори самостоятелно с туморните клетки, което създава допълнителни условия за тяхната активност. РЕВИПЛАНТ позволява да се индуцира естествения, генетично програмиран процес на унищожаване на болните клетки, което в крайна сметка спомага за повишаване на ефективността на химио- и лъчетерапията.

 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.