Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Пептидна козметика "Комплимент"

Пептидна козметика "Комплимент"

Пептидите са способни да възстановяват метаболизма в клетките на кожата и да го поддържат на оптимално равнище. Ефективността от действието на пептидите е демонстрирана на базата на множество експериментални и клинични изследвания.

Пептидите, влизащи в състава на кремовете КОМПЛИМЕНТ, са толкова малки, че проникват и в най-дълбоките слоеве на кожата. Те се състоят от уникална верига аминокиселини, които играят ролята на информационни носители: прониквайки в клетките на кожата, пептидите стимулират синтеза на необходимото количество активни вещества в нужния биологичен ритъм в зависимост от индивидуалните особености на организма. По този начин предават необходимата информация на клетките. 

На днешен етап съществуват и се предлагат 4 вида кремове от серията КОМПЛИМЕНТ, чието използване оказва благоприятно влияние върху кожата, а също така, стимулирайки обновяването на собствените ú клетки, я овлажняват, подхранват, успокояват и защитават.

Гамата кремове КОМПЛИМЕНТ – грижа за кожата, е резултат от фундаменталните научни изследвания на основата на съвременни технологии. Силните UV лъчи, свободните радикали, неблагоприятните влияния, предизвикани от атмосферните замърсявания и действието на агресивните миещи препарати, понижават защитните функции на кожата. Поради стреса, продължителната преумора, страничните емоционални и физически натоварвания функцията на имунната система на кожата също намалява. Освен това защитата на кожата отслабва и с напредване на възрастта. Постепенно с течение на времето по лицето започват да се забелязват признаците на остаряване, които биха могли да изпреварят стареенето на вътрешните органи, или обратното, да се забавят. И все пак новите научни разработки на петербургските учени доказаха следното.

Можем да избегнем преждевременното стареене!

На всякаква възраст имаме възможността да започнем профилактика срещу стареенето, но най-добре би било това да се предприеме на 25–30 години. Козметиката на бъдещето се приближава до медицината все по-бързо и по-бързо. Тя съчетава в себе си едновременно свойствата на козметичните и на лекарствените продукти. Основната задача на лекарската козметика е откриването на различни начини за въздействие върху кожата, способни да забавят процеса на нейното стареене.

Едно от съвременните и перспективни направления в изучаването на отделните аспекти на стареенето е теорията на пептидната биорегулация. Уникалните технологии за получаване на пептиди, защитени с патент от РФ, позволяват да се премине към създаването на ново поколение козметични продукти, съдържащи синтезирани физиологично активни вещества, които влияят непосредствено върху клетките на кожата и възстановяват процесите на клетъчния метаболизъм в тях.

 

Комплексно приложение –  целесъобразно и последователно използване на 4-те вида кремове

1-ви месец

дневен крем (под грима) – крем "Комплимент възстановяващ"

нощен крем – крем "Комплимент укрепващ"

2-ри месец

дневен крем (под грима) – крем "Комплимент регенериращ" 

нощен крем – крем "Комплимент интензивен"

Подредба по:
Крем за лице възстановяващ
Крем за лице възстановяващ
Комплимент 50ml
84.00лв.  
Крем за лице интензивен
Крем за лице интензивен
Комплимент 50ml
81.00лв.  
Крем за лице регенериращ
Крем за лице регенериращ
Комплимент 50ml
81.00лв.  
Крем за лице укрепващ
Крем за лице укрепващ
Комплимент 50ml
81.00лв.