Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Мезотели

Мезотели

Мезотели ЗА НЕРВНАТА И ИМУННАТА СИСТЕМА

Серията мезотели за вътрешна употреба спада към базовите продукти за ревитализация. Предназначението на тези продукти е подобряване на дейността на нервната и имунната система, мощно антиоксидантно и ревитализационно въздействие върху организма. Това дава възможност при редовна употреба да се увеличи средната продължителност на живота с 18–25%. Съдържат следните компоненти.

Холин
Възстановява недостига на ацетилхолин в организма, подобрява дейността на нервната система и обмяната на веществата, забавя процесите на стареене, освобождава клетките от токсини, повишава антиоксидантния статус, засилва устойчивостта срещу стрес, подобрява текстурата, влажността, еластичността и цвета на кожата, подпомага изглаждането на дребните бръчки.

Колоидно сребро
Има противовирусно и противомикробно действие, подпомага извеждането на солите на тежки метали, повишава антиоксидантния статус, засилва имунитета, понижава риска от онкопатология.

Цинк
Стимулира дейността на тимуса и засилва имунитета, стимулира процеса на регенерация, повишава антиоксидантния статус, участва в дейността на 200 ензимни системи, както и на хормона на растежа и инсулина.

Селен
Засилва имунитета, понижава риска от онкозаболявания, подобрява дейността на кръвоносната система.

Готу кола и мерджан
Подобряват мозъчното кръвообращение, стимулират процеса на регенерация, забавят процесите на стареене, повишават сексуалността.

 

Ресвератрол
Възпрепятства развитието на атеросклероза, нормализира обмяната на мазнини, повишава антиоксидантния статус и понижава риска от рак при жените.

Подредба по:
Мезотел Нео
Мезотел Нео
мезотел нео
51.00лв.  
Мезотел
Мезотел
мезотел
36.00лв.  
Мезотел за лице и шия
Мезотел за лице и шия
мезотел за лице и шия
33.00лв.  
Мезотел за скалпа
Мезотел за скалпа
Мезотел за скалпа
33.00лв.  
Мезотел Бюти
Мезотел Бюти
мезотел бюти
43.00лв.