Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

За компанията

Научно-производственият център по ревитализация и здраве (НПЦРИЗ) е единственият в Русия официален представител на Института за биорегулация и геронтология в Санкт Петербург.

Центърът по ревитализация и здравe е бързоразвиваща се компания, която разширява присъствието си на руския и на външните пазари. От 7 пептидни биорегулатора до повече от 100 вида уникални продукти за здраве и активно дълголетие, от две представителства в Москва и Санкт Петербург до повече от 300 офиса в цял свят, включително в Русия, в Европа, в страните от ОНД, в САЩ и Канада.

Уникалността на компанията се определя от ексклузивното ù право да прилага в производството най-новите високоефективни разработки на Санктпетербургския институт за биорегулация и геронтология в областта на медицината, генетиката и молекулярната биология. НПЦРИЗ е не само стратегически партньор на института, но и съавтор на много иновативни продукти за ревитализация и здраве.

В основата на сътрудничеството е концепцията за активно дълголетие, която провъзгласява своевременно, комплексно, безопасно и ефективно въздействие върху организма с цел да забави процеса на стареене и да се стигне до активно дълголетие. Днес основните усилия на НПЦРИЗ са насочени към популяризиране и насърчаване на пептидната концепция за ревитализация, към широко внедряване на продуктите на прогресивни и научнообосновани технологии, позволяващи не само да се увеличи средната продължителност на живота с няколко десетки процента, но също така да се намали рискът от възникване на злокачествени новообразувания, заболявания на сърдечносъдовата система, опорно-двигателния апарат и други жизненоважни системи и органи от 3 до 5 пъти. В крайна сметка зад всеки геропротекторен комплекс стоят повече от 30 години изследвания и десетки хиляди наблюдения.

Всеки продукт е защитен с патент, чието електронно копие ви показваме.